arjan-logo

Tilburg en omgeving

panorama foto Tilburg

Geslaagd

aura

Aura

Gefeliciteerd met je rijbewijs Aura, knap gedaan. Veel plezier met je rijbewijs!

Chakib

Gefeleciteerd  Chakib, We wensen jou veel veilige kilometers toe. Geniet van je rijbewijs!

chakib
rachelle

Rachelle

Ik wil Arjan ontzettend bedanken voor de leuke en leerzame lessen die hij mij heeft gegeven! Ik vond het altijd heel fijn en gezellig om bij Arjan te lessen omdat hij altijd rustig blijft waardoor jij dat ook blijft. Bedankt Arjan!

Annick

Arjan is top! Ik ben heel blij met hoe rustig en duidelijk hij alles uitlegt, moeilijke situaties toelicht met tekeningen op zijn iPad of met werkbladen en -boeken, en wat er ook gebeurd nooit boos of geïrriteerd raakt. Arjan heeft tijdens de lessen met veel rust en duidelijkheid met mij gewerkt. Ik wil hem enorm bedanken!

annick

Aanvraag pakket A